De beste verzorging voor Krullend haar.

Hairstylking Blitzz Utrecht

Krullend Haar

Krullend haar heeft speciale zorg en aandacht nodig. Het is moeilijker te hanteren en heeft producten nodig die speciaal ontwikkeld zijn om krullen en golven te ontwarren en te definiëren zonder ze te verzwaren. Daarom is het kiezen van het meest geschikte product essentieel voor veerkrachtige, pluisvrije krullen.

milk_shake® curl passion
De milk_shake® lijn voor dromerige, zachte, bouncy krullen en golven.

pracaxi-olie: een fundamenteel element om de haarvezel aan te vullen en te versterken, de haarstructuur diep te voeden en te conditioneren.
babaçu-olie: gewonnen uit de zaden van de Babaçu-palmboom (afkomstig uit het Amazonegebied), herstelt de lipidecomponent van het haar en helpt beschadigde zones te herstellen.

MELKPROTEÏNEN EN FRUITEXTRACTEN – BOSBES, APPEL, CITROEN – MAKEN DE FORMULES COMPLEET.
OM DE STRUCTUUR EN HET UITERLIJK VAN HET HAAR TE VERBETEREN.

We weten dat natuurlijke krullen speciale verzorging nodig hebben! Daarom heeft milk_shake® curl passion verschillende stappen om krullen te behandelen met specifieke producten die ideaal zijn voor krullend en golvend haar. Ze helpen het haar te hydrateren en te ontwarren terwijl de vorm van het haar behouden blijft.

1) REINIGING EN VERZORGING
2) STYLING & FINISH

Het type krul, het beoogde resultaat en de routinevoorkeur bepalen uiteindelijk welke styling- en finishingproducten het meest geschikt zijn voor krullend haar. Sprays, crèmes, gels… vind jouw perfecte producten!


Klik op de afbeelding om deze te vergroten.

Logo Blitzz

Comments are closed.