Afspraak maken bij Blitzz

Hairstylking Blitzz UtrechtMaak direct een afspraak

Het team van Hairstyling Blitzz in 2020

Ons team, van links naar rechts, Miranda, Maud, Tessa, Tara, Naomie, Simone, Nicole en Jose.

Vul hierboven uw gegevens in en maak uw afspraak.
Indien dit niet lukt, KLIK DAN HIER!! 

Bij ons bent u altijd welkom op afspraak. Natuurlijk ben u ook welkom om direct in onze salon een afspraak te maken of om te kijken of er een plek vrij is. Afspreken kan daarnaast altijd telefonisch op het nummer 030-2540057, maar uiteraard ook online via onze afspraakmodule.

Hiervoor dient u wel met uw email adres geregistreerd te staan in ons systeem. In dat geval kunt u uw e-mail hiernaast als aanmeldnaam gebruiken. Als bestaande klant beschikt u dan mogelijk ook al over een wachtwoord.
Bent u die vergeten of heeft u nog geen wachtwoord, geen probleem, klik op de knop “wachtwoord vergeten” en wij sturen u per mail een tijdelijk wachtwoord welke u dan zelf dient te wijzigen.

Door hiernaast uw gegevens in te vullen kunt u zelf tijdens onze openingstijden uw afspraak inplannen.

Indien u nog geen geregistreerde klant bij ons bent en u wel gebruik wilt maken van deze afspraken service, verzoeken wij u dat bij uw eerstvolgende bezoek aan te geven of ons een e-mail te sturen vanaf het e-mail adres wat u hiervoor wenst te gebruiken.

Een afspraak maken kan 24 uur per dag via de module hiernaast, als u zich heeft geregistreerd als klant bij ons.
mocht u per e-mail een afspraak willen maken dan kan dat ook, gebruik hiervoor afspraak@hairstyling-blitzz.nl wij kunnen op uw email echter alleen reageren tijdens openingstijden dus als u niet wilt wachten gebruik dan onze on-line afspraken module.

Openingstijden Hairstyling Blitzz

Bekijk hierboven het werkschema van onze haarstylisten.

Als u een voorkeur heeft om geholpen te worden door, specifiek, een van onze haarstylisten dan kunt u op de afbeelding hiernaast klikken om onze openingstijden te bekijken en wie van onze haarstylisten er op welk moment aanwezig zijn. Zodat u de afspraak kunt plannen als ook de door u gewenste persoon aanwezig is.

Weet u niet meer zeker welke haarstylist of visagist u heeft geholpen kijk dan op onze pagina “Wie zijn Wij?

Wij vertrouwen erop u met deze service van dienst te zijn!

 

Logi-Blitzz-wit

Comments are closed.