Milk Shake Integrity System

Hairstylking Blitzz Utrecht
Milk_Shake integrity

integrity

Stralend, zacht en gezond haar. Dit is mogelijk dankzij het milk_shake integrity system.

Een innovatieve behandeling gebaseerd op een eenvoudig principe: herstel de natuurlijke eigenschappen van het haar.
Het haar wordt direct glanzend, zacht en gezond.


integrity incredible oil

Een intensieve leave-in behandeling die is samengesteld om gespleten punten tegen te gaan en te voorkomen en het haar te beschermen tegen de hitte van de föhn, stijltang of krultang en andere stressfactoren die het haar beschadigen. Voedt en versterkt het haar, maakt het handelbaar en zacht.

Gebruik: spray gelijkmatig over schoon, handdoek droog haar en kam het haar om het product gelijkmatig te verdelen. Niet uitspoelen. Vervolg met föhnen en stylen. Incredible oil kan ook gebruikt worden op droog haar om glans en handelbaarheid aan het haar te geven en het kleurbehoud te vergroten.

integrity intensive treatment

Diep voedende behandeling voor elk haartype

De specifieke formule voedt het haar diep en voorkomt pluis. Sluit de schubbenlaag en maakt het haar zacht, glanzend en gemakkelijk handelbaar. Zorgt voor het behoud van de kleur.

Gebruik: verdeel door schoon haar en masseer in. Laat 3 tot 5 minuten inwerken, daarna doorkammen en uitspoelen. Voor extreem beschadigd haar; het haar afdekken met een plastic muts en 5 minuten laten inwerken onder een warmtebron. Laten afkoelen en uitspoelen.

integrity repairing hair

Haar herstellend proteïne concentraat
Een geconcentreerde, herstellende behandeling met amino zuren, ideaal om beschadigd of chemisch behandeld haar te herstructureren en te versterken. Maakt het haar zacht en glanzend.Bevat biologische muru muru boter met een diep herstellende en voedende werking.

Gebruik: Verdeel over handdoek droog haar, inmasseren en 5 tot 10 minuten laten inwerken, daarna uitspoelen.

integrity nourshing muru muru butter

Voedende behandeling vóór het wassen.
Voedende Muru Muru boter voor normaal en dik haar. Een unieke samenstelling voor een diepherstellende behandeling. Is voedend en maakt het haar zacht en glanzend vanaf de eerste behandeling.

Gebruik: verdeel vóór het wassen over droog haar vanaf de aanzet tot in de punten, inmasseren en 3 tot 5 minuten laten inwerken. Vervolgens wassen met integrity nourishing shampoo, zorgvuldig uitspoelen en vervolgen met de meest geschikte milk_shake® integrity treatment.

integrity nourshing conditioner

Diep voedende conditioner
Speciaal samengesteld om elk haartype te voeden en te verzorgen terwijl het zorgt voor behoud van de kleur. Bevat biologische muru muru boter met een diepe conditionerende en voedende werking.

Gebruik:aanbrengen en masseren door schoon, handdoek droog haar. 2-3 minuten laten inwerken, doorkammen en uitspoelen.

integrity nourshing shampoo

Verzorgende shampoo voor elk haartype
Biologische zout- en sulfaatvrije muru muru boter verbetert de stabiliteit van de kleur. Voedt direct, conditioneert, is vochtinbrengend, voorkomt pluis en maakt het haar zacht en glanzend.

Gebruik:verdelen over nat haar, inmasseren en uitspoelen. Herhaal indien nodig.


Klik op bovenstaande afbeelding en Download de brochure die u alles verteld over dit revolutionaire haar-herstellingsproduct. (in het Engels)!
Z-one Blitzz

Logi-Blitzz-wit

Comments are closed.