Z-One productlijn

Hairstylking Blitzz UtrechtZ.ONE CONCEPT haarstyling producten uit Italie; het land van stijl en design!

Hairstyling-Blitzz werkt alleen met de allerbeste haarverzorgingsproducten om zo haar klanten de allerbeste zorg voor het haar te kunnen leveren. Deze ecologische producten worden, al naar gelang uw specifieke haarwensen of haarproblemen, door onze gediplomeerde haarstylisten gebruikt om met professionele hand, gevoel en stijl de hipste kapsels te creëren. U zult versteld staan van de uitgebreide mogelijkheden in kleur en style.

Blitzz-MilkShake-banner-small

Afbeelding 1 van 5

MilkShake productlijn

Z-One onze productlijn voor iedere haarstijl.

Simply_Zen

Simply_Zen Haarverzorgingsproducten

Blitzz-simply-zen-smallsimply zen

We volgen het pad van de Zen filosofie, nadrukkelijk gebaseerd op eenvoud, zuiverheid en natuurlijkheid, gecombineerd met de meest geavanceerde onderzoeken, zo ontstaat simply zen, om een totaal concept van welbehagen en schoonheid van het haar te creëren.
simply zen interpreteert een nieuwe aanpak van haarverzorging, een essentiële benadering in perfecte harmonie met de zintuigen die een totaal gevoel van welbehagen voor het individu creëren. Ontdek een nieuwe wereld van sereniteit en welbehagen met simply zen, die start vanaf de hoofdhuid en het haar. In het gamma simply zen worden natuurlijke elementen gecombineerd met essentiële technologische elementen. Om zo een vitale harmonie tussen haar en hoofdhuid behandelingen te creëren dankzij het aromatherapie principe én met affiniteit voor essentiële oliën en botanische extracten.

Urban Tribe Styling

Urban Tribe Stylingproducten

blitzz-z-one-concept-bannersmallurban:tribe.

Wij willen trendy haarstylisten en professionals de middelen bieden om hun eigen creativiteit vorm te geven, om een stijl te ontwikkelen die grenzeloos en tijdloos is. Urban Tribe heeft luxe haarverzorgingsproducten ontwikkeld die voldoen aan de specifieke wensen van de klant. Met deze stylingproducten creëer je perfecte, verbazingwekkende en sexy eindresultaten. Urban Tribe producten zijn ontwikkeld in samenwerking met de meest befaamde internationale hairfashion professionals en zijn geïnspireerd op kennis, emotie en enthousiasme. Deze eigenschappen karakteriseren de Urban Tribe salons. Met ons kunnen professionele haarstylisten de catwalk looks opnieuw uitvinden en ze vormgeven met hun eigen, persoonlijke stijl. Dit kan backstage zijn bij wereldwijde modeshows tot in de meest exclusieve salons. We zeggen het als volgt:

FASHION IS NOT JUST SOMETHING YOU WEAR, IT’S A WAY OF LIFE.

No Inhibition mannenlijn

No Inhibition mannenlijn

Blitzz-No-inhibitionsmallno-inhibition:

ECO BEWUSTZIJN
No inhibition producten bevatten zoveel als mogelijk organische elementen en geselecteerde actieve ingrediënten van een hoge kwaliteit. Hiermee onderstreept de gebruiker het respect voor het milieu en het eco bewustzijn.
GUARANÀ
De indianen uit het Amazone gebied beschouwen guarana als een levenselixir wat beschermd wordt door de godin van schoonheid en leven. Guarana fruit is robijnrood en staat bekend als de sterkste natuurlijke substantie met afrodiserende kracht en een hoog cafeïnegehalte. De unieke eigenschappen van de guarana extracten verlevendigen het haar en frissen het op.

  • Age Renew is de laatste nieuwste toevoeging aan de NO-IHIBITION lijn. Age Renew bevat een systeem dat het haar de elementen geeft om het verouderingsproces te vertragen en het haar zichtbaar te verjongen. Meer informatie >>>>
  • Meer over NO-Inhibition: 

Milk Shake producten.

Milk Shake producten.

Blitzz-MilkShake-banner-smallMilk_shake > loves your hair.

Specifieke haarverzorgings- en stylingproducten met een natuurlijk en schitterend resultaat.
Van reiniging tot styling, alle verschillende fases van de verzorging van het haar zijn zorgvuldig ontwikkeld.
Altijd met de nadruk op de gezondheid en schoonheid van het haar.
Maar dat is niet alles, we streven ernaar om milieuvriendelijke producten te creëren.
Waar mogelijk zijn de formules sulfaat-, parabeen- en zoutvrij.
De plastic verpakking en de geprinte materialen zijn recyclebaar omdat de natuur het verdient om beschermd te worden!

 Meer product informatie kunt u ook vinden op de Z one concept Website.

 

Logi-Blitzz-wit

Comments are closed.