Z-One productlijn

Hairstylking Blitzz Utrecht

Z.ONE CONCEPT 

Haarstyling producten uit Italie; het land van stijl en design!
Hairstyling-Blitzz werkt alleen met de allerbeste haarverzorgingsproducten om zo haar klanten de allerbeste zorg voor het haar te kunnen leveren. Deze ecologische producten worden, al naar gelang uw specifieke haarwensen of haarproblemen, door onze gediplomeerde haarstylisten gebruikt om met professionele hand, gevoel en stijl de hipste kapsels te creëren. U zult versteld staan van de uitgebreide mogelijkheden in kleur en style.

z.one ™ staat synoniem voor maximale prestaties, creativiteit en innovatie. z.one bestaat uit de merken milk_shake®, Depot, simply zen en Upgrade. De producten zijn van hoge kwaliteit, innovatief en creatief. Hiermee kunnen wij voor iedere klant van Hairstyling Blitzz een optimaal consult op maat creëren. Passie en menselijke waarden staan centraal in de filosofie van z.one en vormen een stimulans om samen te groeien en te dromen.

/ High-tech Made in Italy-formules die rijk zijn aan plantaardige en biologische ingrediënten die grotendeels vrij zijn van sulfaat, parabenen en natriumchloride.

/ Elk actief ingrediënt is geselecteerd op zijn werking en langdurig effect op het uiterlijk van het haar, voor een resultaat van maximale gewichtloosheid, vitaliteit en glans.

/ Primaire verpakking gemaakt van 50% gerecycled plastic afkomstig van post-consumptie of van industrieel verwerkingsafval, dat anders als afval zou worden verwijderd, met een negatieve impact van vervuiling van de planeet.

/ Communicatiematerialen die veelal gedrukt zijn op niet-gelamineerd FSC-gecertificeerd papier.

/ Welzijn en schoonheid: simply zen is het merk van z.one concept™ dat zich richt op de wereld van haarverzorging met een natuurlijke en holistische benadering.

/ Doeltreffendheid en natuur: Innovatieve formules met ingrediënten van natuurlijke oorsprong. Respect voor de natuur is ook terug te vinden in de productie, door middel van hernieuwbare energie, en in het gebruik van recyclebare flessen en verpakkingen die ons leiden naar een steeds eco-duurzamer welzijn.

/ Essentie en transparantie: Een essentieel en schoon imago, met verpakkingen die de natuur oproept met delicate en elegante details. Een band met een groen ethos dat consequent wordt uitgevoerd door middel van communicatie, die altijd transparant en duidelijk is.

/ Een compleet assortiment gewijd aan mannelijke verzorging gemaakt op basis van traditionele formules, waardoor de producten worden omgevormd tot “must-haves”

/ Specifieke producten voor het haar, scheren en baard- en snorverzorging worden aangevuld met producten voor het lichaam, evenals accessoires. Formules op basis van innovatieve technologieën en hoogwaardige ingrediënten.

Urban Tribe Styling

Urban tribe.

Met Urban tribe hebben onze trendy haarstylisten en professionals de middelen om onze eigen creativiteit vorm te geven, om een stijl te ontwikkelen die grenzeloos en tijdloos is en voldoet aan de wensen van onze klanten.

Urban tribe heeft luxe haarverzorgingsproducten ontwikkeld die voldoen aan de specifieke wensen van de klant.

Met deze stylingproducten creëer je perfecte, verbazingwekkende en sexy eindresultaten.
Urban tribe producten zijn ontwikkeld in samenwerking met de meest befaamde internationale hair fashion professionals en zijn geïnspireerd op kennis, emotie en enthousiasme. Deze eigenschappen karakteriseren ook de Urban Tribe salons zoals, Hairstyling Blitzz.

Met deze producten zijn onze professionele haarstylisten in staat de catwalk looks opnieuw uit te vinden en vorm te geven met onze eigen, persoonlijke stijl.

FASHION IS NOT JUST SOMETHING YOU WEAR, IT’S A WAY OF LIFE. Meer product informatie kunt u ook vinden op de Z one concept Website.


Logi-Blitzz-wit

Comments are closed.