Training kniptechnieken

Hairstylking Blitzz Utrecht
Training bij Hairstyling Blitzz.

Kniptechnieken van
Vidal Sassoon.

Vidal Sassoon, is een grote naam onder kappers. Het grote publiek kent zijn naam misschien niet maar we kunnen wel zeggen dat nog steeds heel veel van de huidige kapsels geïnspireerd zijn op zijn ideeën. In de jaren zestig was hij het die de bob nieuw aanzien gaf. Geïnspireerd op de Bauhaus architectuur stroming.

Als eerste kapper zorgde hij er destijds met zijn technieken voor dat dames na een bezoek aan zijn salon zes weken hun eigen haar konden stylen.
Voor die tijd moest men namelijk nagenoeg elke week naar de kapper. Zijn technieken zorgde dus voor een doorbraak en bracht een enorme verandering teweeg. Zijn werk is echter nog steeds enorm actueel.

Vanuit de Sassoon Academy, trainingscentra worden zijn technieken nog steeds uitgedragen en gedoceerd.

Zo ook bij Haarstyling Blitzz, waar ons gehele team een training heeft gevolgd in zijn baanbrekende kniptechnieken.

De Nederlandse Haarmodelijn.

Het team van Hairstyling Blitzz heeft gezamenlijk een bezoek gebracht aan “De Nederlandse Haarmodelijn.” en heeft daar voor het komende seizoen weer heel veel inspiratie opgedaan welke zij heel graag met u willen delen.

Hairstyling Blitzz vindt het belangrijk dat onze haarverzorgsters goed getraind worden om u steeds optimaal van dienst te kunnen zijn. Wilt u het zelf ook een meemaken, maak dan snel een afspraak in onze salon. 


Logo Blitzz

Comments are closed.