Moroccanoil

Hairstylking Blitzz Utrecht

Moroccanoil haarproducten.

Moroccanoil haarproducten.

Het verhaal

Het verhaal van Moroccanoil begon toen mede-oprichter, Carmen Tal in Israël op reis was. Na een kleurbehandeling die haar haar zwaar beschadigde, bracht een vriend haar naar een salon waar ze een verbazingwekkende oliebehandeling kreeg. Het resultaat was dat haar haar onmiddellijk getransformeerd werd van beschadigd tot glanzend, glad en beheersbaar haar.

De producten van MOROCANOIL.

De producten van MOROCANOIL.


Het is daarom de passie bij Moroccanoil® om de mooiste transformaties mogelijk te maken. We begonnen oorspronkelijk met de Moroccanoil Treatment, een ongekende revolutie in de haarverzorgingsindustrie. Wij hebben onze reputatie gebouwd door middel van positieve mond-tot-mond reklame en van de runway, via redactionele teksten tot in de salon. Onze, met antioxidanten verzadigde, voedingsrijke, innovatieve formules, zijn ongeëvenaard en leveren fantastische resultaten. Dat is waarom zowel professionals als consumenten de voorkeur geven aan Moroccanoil, eenvoudig omdat ze werken. Alleen verkrijgbaar in salons. Ervaar Moroccanoil en ontdek waarom de modebladen en beauty magazines zo enthousiast zijn over Moroccanoil. Hairstyling Blitzz is een van de gerenomeerde kapsalons in Utrecht die de benodigde expertiese in huis heeft om de Morocanoil producten op een zo optimaal mogelijke manier in te zetten voor een ieder met beschadigd of moeilijk haar.

 

Meer informatie over deze producten vind u op hier op de website van Moroccanoil.

Moroccanoil presenteert een nieuwe serie korte filmpjes die een beeld weergeven over wat het inhoudt om een leven vol inspiratie te leiden. Met de regie in handen van Bryce Dallas Howard, volgt deze serie het verhaal van zes uitzonderlijke vrouwen die elk ontdekken hoe zij inspiratie kunnen omzetten in actie. Ze hebben elk een ander verhaal, maar wat hen samenbrengt is het streven van Moroccanoil om de successen en schoonheid van elke vrouw te huldigen.

Moroccanoil hoe te gebruiken (Engels).
introductie van Color Deposit van Moroccanoil.
 

Logi-Blitzz-wit

Comments are closed.