Je haar kleuren in maar 9 minuten !!

Blitzz 9 minuten haarkleuringWat is de waarde van 9 minuten?

Voor sommige is bij de kapper zitten een feest, maar voor de meeste mensen geldt toch echt dat het feestje niet al te lang moet duren. Blitzz is trots dat zij nu kunnen zeggen dat met behoud van het eindresultaat, het feest, met de nieuwe milk_shake kleurlijn van Z_One, sterk verkort kan worden.
Het perfecte moment dus voor het de introductie en het gebruik van milk_shake 9 minutes!

Milk_shake-9minutes

De eerste permanente kleur die maximale resultaten garandeert in slechts 9 minuten. Een snelle, milde en conditionerende kleuring die een ongelooflijke glans en levendige kleuren geeft. Garandeert maximale grijsdekking met een langdurig resultaat.

Bevat hyper gefermenteerd madelief-extract; een innovatief actief ingrediënt, rijk aan proteïnen, aminozuren en vitamines, dat internationaal exclusief is.

De milk_shake® 9 minutes kleurbehandeling geeft een perfect resultaat en verkort de totale tijd met maar liefst 33% in vergelijking met een traditionele permanente kleurbehandeling. Er zijn 36 mengbare tinten beschikbaar waarmee we elke gewenste haarkleur en/of toon te creëren.

milk_shake 9 minutes! Omdat we weten hoe waardevol je tijd is!

Kenmerken;

 • Deze permanente kleur werkt in slechts 9 minuten.
 • Technologie, gecombineerd met uitgebalanceerde pigmenten, garandeert dezelfde resultaten als een normale permanente creatieve kleur behandeling.
 • Maximale grijsdekking
 • Levendige kleurtonen dankzij de 36 mengbare tinten
 • Een conditioneringsbasis die garant staat voor zacht, glanzend haar
 • Het verdonkerd uitstekend maar kan ook lichter kleuren
 • Innovatieve actieve bestanddelen van de hoogste kwaliteit om uw haar optimaal te beschermen

Hoe werkt het?

Er zijn 3 belangrijke onderdelen waardoor de milk_shake® 9 minuten producten zo goed werken.

 1. Het bevat een grotere hoeveelheid evenwichtige gekozen pigmenten binnen de formule om een optimale grijsdekking en kleur te realiseren in maar 9 minuten.

 2. Er word gebruik gemaakt van een minder krachtig antioxidant.

 3. Er word met het exclusieve hyper gefermenteerde madelief extract gewerkt.

Hyper-gefermenteerd madelief extract

MadeliefMadeliefjes verschijnen in velden tijdens de eerste dagen van de lente en bloeien tot juni. Hun lieflijke uiterlijk verbergt een buitengewone kracht – ze kunnen vorst verdragen die nog  aan het begin van de lente kan voorkomen en hebben geen last van hittegolven.

Zo’n kleine bloem, zo discreet en delicaat, met weinig behoefte, maar toch aanpasbaar aan verschillende omstandigheden, bestand tegen kou (onder -15°C) en tegen vocht: dit zijn de kenmerken die het een winnende plant maken.  

 

Madeliefjes zijn hierdoor niet alleen prachtige bloemen, maar zijn ook rijk aan actieve ingrediënten  zoals harsen, tannine, essentiële oliën, enz.

Kleur die goed is voor het haar.

De actieve bestanddelen binnen milk_shake® 9 minuten, verrijken de kleurservice met extra zorg voor de gezondheid van het haar.

 

 • ZONNEBLOEM OLIE: 
  met een verzachtende werking, geeft het haar handelbaarheid

 • AMINO ZUUR COMPLEX*: plantaardige keratine met 18 aminozuren uit tarwe en soja met een anti-oxidant en beschermende werking

 • BLAUWE BES EXTRACT: verzachtend, hydraterend en voedend

Hairstylking Blitzz Utrecht

 

Comments are closed.