Visagie en Makeup.

Hairstylking Blitzz UtrechtBij Hairstyling Blitzz nu ook Visagie en Make-up.

Visagie, bij Hairstyling Blitzz

Visagie, vraag naar de mogelijkheden.

Hairstyling Blitzz werkt met verantwoorde top producten. 

Kunst, tolerantie en diversiteit zijn de hoofd ingrediënten van de mogelijkheden op Visagie gebied die Hairstyling Blitzz u kan bieden. Wij zijn opgeleid om uw natuurlijke schoonheid en persoonlijkheid bloot te leggen ongeacht uw leeftijd, nationaliteit of sekse. Het gaat om het ontdekken van de kunst van professionele Make-up. Professionele make-up is meer dan alleen producten van hoge kwaliteit. Onze missie is om u de mogelijkheden van het gebruik van Maku-up in verschillende manieren te tonen. De door Haistryling Blitzz gebruikte productlijn is ontwikkeld om u hierbij te helpen. Mix, Match en blend ons uitgebreide palette texturen en kleuren om zo uw eigen unieke effecten te realiseren.

In onze salon kun je ook terecht voor een ruime keuze aan diverse andere behandelingen. Voor de nagelbehandelingen worden er technieken gebruikt waarbij de natuurlijke nagels onbeschadigd blijven en kunnen alle nagels omgetoverd worden tot prachtig verzorgde nagels.

U kunt tevens terecht voor diverse innovatieve Wimper en Wenkbrauwstyling behandelingen, zo bieden wij voor ieder wat wils en kunnen onze stylisten voor u een mooie oogopslag creëren.

De visagie specialisten van Hairstyling Blitzz geven u graag advies of laten u zien hoe u het beste resultaat met make-up kunt halen.

WIMPERLIFTING.
NAGELS. WENKBRAUWEN.
Wil je prachtige en gekrulde wimpers? Dan hebben we goed nieuws! Met een wimperperlifting heb je lange tijd mooie wimpers, zonder gedoe met uitlopende mascara, wimperkrultangen of loszittende nepwimpers. Je nagels verzorgen en lakken kun je natuurlijk zelf doen maar als je het echt goed wilt doen pak je het zorgvuldig aan. Bij Hairstyling Blitzz adviseren we je graag over kleur en hoe je het beste je nagels verzorgt. Ook voor Gelnagels bent u bij onze visagie aan het juiste adres. Een wenkbrauwbehandeling ondergaan is iets waarvoor je ook bij Hairstyling Blitzz terecht kunt. Onze visagiste adviseert en behandeld.
Wenkbrauwen verven, waxen en epileren, wij doen het professioneel en vakkundig.
Nagels-2021-Blitzz-2 Nagels-2021-Blitzz-1 Nagels-2021-Blitzz-3

Logi-Blitzz-wit

Comments are closed.