Visagie en Makeup.

Hairstylking Blitzz Utrecht

Nagels-2021-Blitzz-2

NAGELS.

Je nagels verzorgen en lakken kun je natuurlijk zelf doen maar als je het echt goed wilt doen pak je het zorgvuldig aan. Bij Hairstyling Blitzz gebruiken wij hiervoor gellak van CND en adviseren we je graag over kleur en hoe je het beste je nagels verzorgt.

Nagels-2021-Blitzz-3

Voor nagelbehandelingen worden technieken gebruikt waarbij de natuurlijke nagels omgetoverd worden tot prachtig verzorgde nagels.

Visagie en Make-up.

Visagie, bij Hairstyling Blitzz
Visagie, vraag naar de mogelijkheden.

Hairstyling Blitzz werkt met verantwoorde top producten van van het merk “Studio Makeup” welke tevens ook te koop zijn in onze salon. 

Kunst, tolerantie en diversiteit zijn de hoofd ingrediënten van de mogelijkheden op Visagie gebied die Hairstyling Blitzz u kan bieden. Wij zijn opgeleid om uw natuurlijke schoonheid en persoonlijkheid bloot te leggen ongeacht uw leeftijd, nationaliteit of sekse. Het gaat om het ontdekken van de kunst van professionele Make-up. Professionele make-up is meer dan alleen producten van hoge kwaliteit. Onze missie is om u de mogelijkheden van het gebruik van Maku-up in verschillende manieren te tonen. De door Haistryling Blitzz gebruikte productlijn is ontwikkeld om u hierbij te helpen. Mix, Match en blend ons uitgebreide palette texturen en kleuren om zo uw eigen unieke effecten te realiseren.

U kunt tevens terecht voor diverse innovatieve Wimper en Wenkbrauwstyling behandelingen, zo bieden wij voor ieder wat wils en kunnen onze stylisten voor u een mooie oogopslag creëren.

De visagie specialisten van Hairstyling Blitzz geven u graag advies of laten u zien hoe u het beste resultaat met make-up kunt halen.


Logi-Blitzz-wit

Comments are closed.