Masterclass krullen knippen voor onze haarstylisten.

Hairstylking Blitzz Utrecht

De haarstylisten van Hairstyling Blitzz hebben onlangs een masterclass gevolgd om onze klant nog weer beter van dienst te kunnen zijn.

Tijdens deze training is er een demonstratie gegeven en zijn de specifieke eigenschappen van krullend haar in detail besproken en behandeld met onze haarverzorgers.

Er werden nieuwe kniptechnieken gehandeld en aangeleerd welke de krulstructuur doet activeren en manipuleren.
Daarnaast zijn veel handige tips gedemonstreerd en besproken om het krullend haar te verwerken en  onder controle te krijgen waardoor we onze klanten optimaal kunnen adviseren en behandelen.page-5

Heeft u Krullend haar dan heeft dat vaak speciale zorg en aandacht nodig. Het is moeilijker te hanteren en heeft producten nodig die speciaal ontwikkeld zijn om krullen en golven te ontwarren en te definiëren zonder ze te verzwaren. Daarom is het kiezen van het meest geschikte product essentieel voor veerkrachtige, pluisvrije krullen.

Hairstyling Blitzz werkt uitsluiten met hoogwaardige producten op natuurbasis van Z-One en Moroccanoil.

Binnen de Z-One productgroep “Milk-Shake” bieden wij “Curl Passion” welke samen met de Moroccanoil curl line producten, de beste oplossing bieden voor, de haarstylisten van Hairstyling BLitzz, om onze klanten zo, de perfecte uitstraling met mooie verzorgde krullen te kunnen geven.

curl passion, De professionele oplossing om krullend haar te hydrateren en definiëren.
Curl. Voor alle soorten gekruld haar; golvend tot spiraalvorming. Geniet van mooie krullen zonder pluis.

Logo Blitzz

Comments are closed.