Voorkom Kleurvervaging met Milk Shake Wonder.

SCHRAP HET WOORD “VERKLEUREN” UIT JE HAAR WOORDENLIJST.

Zomer + zee + zon = gestrest haar.

In deze nieuwsbrief vertellen we je over de professionele behandeling om je haarkleur weer te laten glanzen.

Stel je voor het beeld van jezelf terwijl je een verkoeldende duikt in de zee neemt, check!

Wandelen in de natuur, op de paden of met de voeten in het water, check!
De kleurrijke bloemen van bergweiden, check!

Tijdens de zomer is het gemakkelijker om de natuur in te gaan en te baden in haar schoonheid, die ons regenereert en ons helpt om naar huis terug te keren met meer innerlijke harmonie en energie.

Er is echter iets dat de neiging heeft om te vervagen tijdens onze zomervakantie, en dat is onze haarkleur. Ja, want het leven in de buitenlucht onder de zon, in de wind en in het zeewater kan je haar uitdrogen en beschadigen, waardoor de haarkleur vervaagt.

Dus als we dan in de spiegel kijken hebben we het prettige gevoel dat we er gezonder uitzien dankzij onze zomergloed en ontspannen gelaatstrekken, maar ons doffe, droge haar laat ons in de steek.
Geen paniek! Pak je telefoon of kijk online en boek een afspraak bij Hairtyling Blitzz.

SOS haarkleur.

Kleurvervaging vereist onmiddellijke professionele aandacht, met een efficiënte en zachte oplossing, die het haar zijn kleur teruggeeft.

milk shake® heeft milk shake® wonder gecreëerd, een innovatieve permanente haarkleur die tot stand is gekomen door voortdurend onderzoek in de z.one concept™ labs.

milkshake® wonder is een nieuw schoonheidsverhaal voor je haar. Het kleurt het haar zachtjes en met respect voor zowel de hoofdhuid als het haar.

milkshake® wonder is vrij van ammoniak, parabenen, siliconen, sls & sles, ppd, toegevoegde resorcinol,

milkshake® wonder biedt tot 100% grijsdekking, geeft tot 3 niveaus lift, een stralend resultaat, een stralend 3D-kleureffect en langdurige kleurtinten.

Klaar om gevuld te worden met verwondering?

milkshake® wonder is geweldig voor zowel haarstylisten als klanten omdat iedereen er blij van wordt.

De salonprofessionals van Hairstyling Blitzz kunnen hun creativiteit de vrije loop laten door deze kleurcrème te gebruiken om haarkleurtonen of gepersonaliseerde lift tot leven te brengen, met de garantie van 100% grijsdekking.

Elke klant kan het wonder van hun haar ontdekken, de zachtheid en glans in hun haar op natuurlijke wijze verbeteren, met een aangename geur.

In tegenstelling tot andere permanente haarkleuren, heeft milkshake® wonder een unieke geur die hoofdtonen van lelietje-van-dalen, geranium en roos combineert met abrikoos, vijg en kokosnoot hartnoten, en vanille en sinaasappelbloem basisnoten. Aromatherapie voor je haar!

Pure haarkleuring met veel afwisseling

Het speciale kenmerk van milkshake® wonder is de zuiverheid van de pigmenten en de formule die is gemaakt met een uitgebalanceerd molair systeem. Het resultaat? De kleur is levendiger, intenser en langduriger omdat al die ongewenste reacties tussen pigmenten die de kleur kunnen ruïneren worden vermeden.

De 70 tinten in de kleurenkaart maken deze kleur prachtig! Een regenboog van mogelijkheden om te kleuren, grijstinten te bedekken, tot 3 niveaus op te tillen, te tonen, te corrigeren en de intensiteit van elke tint te verhogen, met de mogelijkheid om elke tint te desatureren of lichter te maken.

Wetenschap, technologie en natuur: een recept voor verwondering

Achter deze prestatie van hoog niveau gaat een rigoureuze selectie van actieve ingrediënten schuil die worden onderworpen aan technologie van de volgende generatie, zoals hyperfermentatie, waardoor deze ingrediënten worden omgezet in hoogwaardige cosmetische actieve ingrediënten.

Hyper-gefermenteerd haverextract is rijk aan eiwitten en veel antioxidanten, kalmerende en kalmerende stoffen voor de hoofdhuid; aminozuurcomplex is een exclusief complex van plantaardige aminozuren afgeleid van tarwe en soja die de natuurlijke keratinecomponenten van het haar herstellen en kracht, glans, gladheid en zachtheid geven.

Zonnebloemolie omhult het haar als een sluier, versterkt de cuticula en herstelt de glans van droog en beschadigd haar. Goji-bessenextract beschermt het haar met natuurlijke fytonutriënten zoals vitamines, mineralen en antioxidanten.

Gerelateerde producten.

milkshake® Creatiefmilkshake® Smoothies
BeschrijvingBeschrijving
Conditionerende permanente kleur
Zeer creatieve permanente haarkleuring die garant staat voor stralende kleur, perfecte grijsdekking, is ongelooflijk langdurig en heeft onbeperkte combinaties voor een overvloed aan resultaten. De verzorgende en beschermende cosmetica basis gecombineerd met hoogwaardige en pure kleurmoleculen hebben ongeëvenaarde resultaten op het haar.


Specifieke oxidatiemiddelen: milk_shake® oxiderende emulsie 5 / 10 / 20 / 30 / 40 volumes.BESCHIKBARE FORMATEN: 100ml
Alleen voor professioneel gebruik
Conditionerende semi_permanente kleur
Zachte, ammoniakvrije, semi-permanente kleurcrème voor toon-op-toon kleuring en conditionering van het haar.
Er zijn twee kanten aan het kleurassortiment van smoothies: een levendige en stralende kleur, typisch voor een permanente haarkleuring, en de
delicate werking op de hoofdhuid en haar van een directe kleur.
Bevat melkeiwitten, biologische honing, Integrity 41®, aminozuurcomplex*, zonnebloemolie en extracten van papaja, aardbei, bosbes en cacao. Perfect voor mensen die een kleur willen die gemakkelijk te onderhouden is en die de eerste grijstinten willen verbergen.

Geschikt voor mannelijke haarkleuring.

Specifieke ontwikkelaars: licht activerende emulsie, activerende emulsie en intensief activerende emulsie.

BESCHIKBARE FORMATEN: 100ml
Alleen voor professioneel gebruik

Logo Blitzz

Comments are closed.