Trends in haarland.

Hairstylking Blitzz Utrecht

Visagie, bij Hairstyling Blitzz

Visagie, vraag naar de mogelijkheden.

Hairstyling Blitzz doet meer dan alleen uw haar verzorgen.
Wij geven advies over de laatste trends en haarmode. Om wat inspiratie op te doen hebben wij hieronder enkele kapsels voor u naast elkaar gezet.

Kom eens langs en bespreek uw smaak met onze haarspecialisten. Samen met de uitgebreide mogelijkheden van Hairstyling Blitzz en haar deskundige medewerksters vinden wij de ideale oplossing voor uw specifieke haarwensen.
Tevens kunt u bij ons uw wenkbrauwen laten epileren of verven en sinds kort zijn wij ook leverancier van de producten van de Make-up studio. Onze visagie specialisten kunnen u adviseren op het gebied van Make-up. Iedere woensdag kunt u tijdens uw haar-behandeling ook uw nagels, en make-up laten verzorgen of een ontspannende handmassage laten uitvoeren. kijk ook op onze make-up productpagina.

Ook voor hoofd en haarproblemen kunnen onze specialisten u uitgebreid advies geven om u van uw problemen af te helpen. 

Heeft u een speciale gelegenheid zoals een jubileum, gala, klassiek concert, speciaal etentje, een bruiloft of een andere feestelijke gebeurtenis kom langs in onze salon en wij zorgen er samen met u voor dat u een onuitwisbare indruk achterlaat tijdens de speciale gelegenheid. 

Haar Trends 2022 / 2023

Trends 2021

Trends 2021

Blitzz hairtrends 2021-22

Haar Trends 2023


Uw trend kunnen wij realiseren dankzij de nieuwe producten van Z-One Concepts zie hieronder de 2019 kleuren in de ICONIC collectie.

Meer foto’s met inspiratie in de Z-ONE fotoboeken, klik hier om deze te bekijken.


Voor meer informatie over de ecologisch verantwoorde producten die wij gebruiken om deze kapsels te realiseren kijkt u even op onze producten pagina.

 

Logi-Blitzz-wit

Comments are closed.