Mannen

Hairstylking Blitzz Utrecht

Hairstyling Blitzz is een bedrijf wat al met bijna 25 jaar ervaring zorg draagt voor uw haarverzorging. Doordat onze salonmedewerksters regelmatig cursussen, workshops en seminars volgen kunnen zij u altijd adviseren over de laatste mode en trends, zo zijn zij altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen de branche.

Trends 2017

Haartrends voor de Man. 

Speciaal voor de moderne en stoere man heeft Hairstyling Blitzz nu een speciale verzorging en styling lijn voor mannen.
American Crew is pure verwennerij maak snel een afspraak en ontdek het zelf.

American Crew, was al een begrip in de jaren ’80. Met een totaal concept speciaal voor de man was American Crew dan ook een echt speciaal voor de man ontwikkelde productlijn.
Tegenwoordig kun je een goed verzorgingspakket voor mannen niet meer wegdenken uit ons dagelijkse leven. Naast de shampoos en stylingsproducten biedt American Crew ook scheerproducten, lichaamsverzorgingsproducten en een anti-haaruitval programma.

Alle producten van American Crew zijn gebaseerd op natuurlijke ingrediënten die haar en hoofdhuid beschermen en zijn alle formules geschikt voor dagelijks gebruik.
Ben je een man van deze tijd en vind jij je uiterlijk dus belangrijk? probeer dan een de producten van American Crew!

Droog, dun, fijn, krullend haar, of gewoon een product dat voor elk haartype geschikt is? Laat je inspireren door dit mooie merk speciaal voor de mannen.

Meer informatie over deze productenlijn vind u hier.


Logi-Blitzz-wit

Comments are closed.