Haaruitval en beschadigingen herstellen.

Hairstylking Blitzz Utrecht

Heeft u beschadigd haar of heeft u het coronavirus gehad en merkt u een plotselinge toename in haaruitval en/of kale plekken op uw hoofd?  Wacht dan niet langer en neem contact op met onze haarspecialisten om te kijken wat wij eventueel voor u kunnen doen.
Deze klacht komt inmiddels vaker voor onder vrouwen en mannen van verschillende leeftijdscategorieën met verschillende haarstructuren.  Een van de mogelijkheden is een behandeling met het milk_shake integrity systeem.

milk_shake integrity / innovatie op het gebied van haarverzorging

Het reconstruction system levert essentiële componenten voor het haar die
de gezondheid en schoonheid herstellen.
Rebuilder stap A

rebuilder / Stap a
intensieve, reconstruerende behandeling voor beschadigd haar
Een behandeling met natuurlijk geproduceerde keratine, proteïnen en aminozuren die doordringen in de haarvezel en de natuurlijke componenten van het haar opnieuw opbouwen. Deze behandeling, wanneer toegepast onder een warmtebron, voedt beschadigd haar diep zonder het te verzwaren.
Gebruik: reinig het haar met milk_shake® deep cleansing shampoo, verdeel het haar in 4 delen en breng de milk_shake® integrity rebuilder gelijkmatig aan.

Masseer met de vingertoppen en ga verder naar stap b met milk_shake®
fibre sealant. Alleen voor professioneel gebruik.

fibre sealant / Stap b

fibre sealant / Stap b
voedende, sealende behandeling voor beschadigd haar
De specifieke formule sluit en comprimeert de schubbenlaag met een filmvormende werking, waardoor het haar wordt geregenereerd en gaat glanzen. Bevat natuurlijke proteïnen en aminozuren die het haar de natuurlijke structurele componenten terug geven.
Gebruik: aanbrengen op het haar na het aanbrengen van milk_shake®
integrity rebuilder in stap a en masseer in op de meest beschadigde zones. Gelijkmatig verdelen met een kam en 10 minuten laten inwerken onder een warmtebron.

Goed uitspoelen en milk_shake® integrity leave in aanbrengen. Alleen voor professioneel gebruik.

leave in

Leave in/

herstellende spray voor beschadigd haar
Een leave-in behandeling die natuurlijk verkregen keratine, proteïnen en aminozuren met hyaluronzuur bevat dat een intensief hydraterende werking heeft. Maakt het haar sterk en geeft consistentie aan het haar zonder dat het “zwaar” wordt. Het verbetert de handelbaarheid.

Gebruik: spray het product vanaf de aanzet tot in de haarpunten en besteed daarbij extra aandacht aan de meest beschadigde lengtes.

Ga verder met de styling. Meer informatie kijk hier.


Hairstylking Blitzz Utrecht

Comments are closed.