Ook voor Gelnagels bent u welkom bij Blitzz.

Hairstylking Blitzz UtrechtGelnagels, aanbrengen of onderhouden bij Hairstyling-Blitzz.

Als vrouw zijn verzorgde handen en nagels een must. Prachtige nagellak of kunstnagels dragen hier zeker toe bij. Je nagels verzorgen en lakken kun je natuurlijk zelf doen maar als je het echt goed wilt doen pak je het zorgvuldig aan. Bij Hairstyling Blitzz adviseren we je graag over kleur en hoe je het beste je nagels verzorgt. 

Heb je beschadigde of korte nagels of wil je gewoon het hele jaar door mooie verzorgde nagels dan kun je nu ook kiezen om Gel/kunstnagels te laten zetten bij ons. Onze visagiste adviseert u graag.

Wat zijn gelnagels?

Gelnagels drogen

Drogen onder UV.

Gelnagels worden gemaakt van polymeer hars. De gebruikte gel wordt niet in lucht uitgehard, maar met behulp van UV-licht in een speciaal voor dit doel ontwikkelde veilige droogunit. Doordat de gelnagels niet uitharden in de lucht heeft de nagelstyliste meer tijd om de gel nauwkeurig aan te brengen.

Het aanbrengen van Gelnagels gebeurt in drie fases.

  1. Er wordt eerst een basislaag aangebracht, die wordt uitgehard in de UV-droogunit.
  2. Daarna wordt de nagellak aangebracht, die op dezelfde manier wordt uitgehard.
  3. Vervolgens brengt de nagelstyliste een topcoat aan, die ook weer onder de UV-lamp uitgehard moet worden.

Tara, Hairstyling Blitzz

Nagelstyliste Tara.

Voor- en nadelen van gelnagels.

Voordelen:

  • Gelnagels zijn flexibel, je zult ze daarom minder snel breken bij hard stoten of bij je dagelijkse werkzaamheden. Daarnaast vinden veel dames dat hierdoor ze prettiger en comfortabeler zitten.
  • Gelnagels zien er natuurlijker uit, dan andere soort kunstnagels. Ze hebben een mooie natuurlijke glans.
  • Bij het zetten van gelnagels heb je minder last van chemische luchtjes dan bij andere kunstnagels.

Nadelen:

  • Uw eigen nagels groeien gewoon door daarom blijven de gelnagels doorgaans minder lang mooi zitten en moeten ze ongeveer om de drie weken bijgewerkt worden.
  • Doordat de gelnagels in drie fasen aangebracht moeten worden, duurt het meestal langer om ze te plaatsen. 
  • Goed aangebrachte gelnagels zijn soms wat moeilijk te verwijderen en moeten vaak van uw eigen nagels worden afgevijld. Dit vijlen kan vervelende gevolgen hebben als u zelf aan de gang gaat. Als er te lang en te ver doorgevijld wordt, kan dit pijnlijk zijn en wordt de natuurlijke nagel beschadigd. Laat daarom gelnagels altijd verwijderen door een gediplomeerde nagelstyliste.

Kunstnagels en allergieën:

In sommige gevallen kunnen kunstnagels een allergische reactie veroorzaken, in de vorm van jeuk, roodheid, blaasjes, zwelling en schilfers, vooral op de huid rondom de nagels. Deze allergische reactie wordt veroorzaakt door de acrylaten in de kunstnagels. Ook in gelnagels zijn deze acrylaten verwerkt.

Mooi verzorgde gelnagels.

Mooi verzorgde gelnagels.

gelnagels

 

Interesse? neem contact met ons op voor een afspraak of advies. Direct een afspraak maken kan ook on-line!!Logi-Blitzz-wit

Comments are closed.