DEPOT The Male Tools & Co.

Hairstylking Blitzz UtrechtNieuwe Mannenlijn, DEPOT®, het Concept;

DEPOTSpeciaal voor de moderne en stoere man heeft Hairstyling Blitzz nu een speciale verzorging en styling lijn voor mannen.
DEPOT® is pure verwennerij uit Italië maak snel een afspraak en ontdek het zelf. Vraag naar Nicole of Jose.

DEPOT® eert de traditie van de verzorging van mannen met een geavanceerd en uitgebreid concept. De verfijnde maar toch eenvoudige, doelgerichte producten die deel uitmaken van deze lijn zijn moderne must-haves gebaseerd op traditionele formules: ware klassiekers voor de hedendaagse man.

DEPOT

 

DEPOT®: een moderne en geavanceerde maar ook eenvoudige aanpak van mannenverzorging. Tegenwoordig keren vele mannen terug naar de ouderwetse barbiers voor een speciale scheerbeurt. Anderen gaan naar de kapper voor een “cutting-edge”, een toonaangevende look of knipbeurt. Of zij vinden bij de nieuwe barbiers die het verleden en het heden mixen, de uitgebreide, aandacht die zij wensen. Op dit laatste is DEPOT gebaseerd.

 

DEPOTDEPOT® biedt een compleet assortiment aan van mannenverzorgingsproducten en voorziet daarmee in de vraag van mannen, aangepast aan hun behoeften. Specifieke producten van een hoge kwaliteit met een sterke identiteit die gemaakt zijn voor veeleisende mannen.

 

DEPOT® ͢ The male tools & Co.Voor de verzorgde, moderne man. Een productlijn die gebaseerd is op de originele formules van de klassieke behandelingen voor mannen met moderne, stijlvolle en technologisch geavanceerde aanpassingen.

DEPOT® PRODUCTEN.

100 ———-> HAIR CLEANSINGS

Het REINIGEN van het haar is het eerste gebaar dat ons altijd vergezelt en is gedurende ons leven een bescherming voor de gezondheid van de hoofdhuid en het haar. Juist voor ons mannen is het heel belangrijk om het haar regelmatig te reinigen én om daarbij de juiste producten te gebruiken.

200 ———> HAIR TREATMENTS

De stap om het haar te CONDITIONEREN is niet alleen bedoeld voor vrouwen. Specifieke aandacht na het reinigen is een noodzakelijke handeling voor bijna alle mannelijke haartypes, zeker omdat deze worden blootgesteld aan agressieve omgevingsfactoren. Het conditioneren van het haar zorgt ervoor dat een dorre haarvezel extra zachtheid, hydratatie en bescherming krijgt. Het geeft controle en compactheid aan het meest rebelse haartype.

Nicole

Nicole

Jose

Jose

Wij helpen u graag op professionele wijze bij het scheren of met de verzorging van uw baard. (Afspraak Maken)
00 ———> HAIR STYLINGS

Voor elke STYLING en elk haartype, om een lange houdbaarheid aan de gecreëerde look te geven, is een stylingproduct een must. Het creëren van het model wordt bereikt op de meest eenvoudige en duurzame manier met een groot respect voor de haarvezel dankzij de beschermende, actieve ingrediënten die niet alleen houdbaarheid geven. Controle, definitie, richting, helderheid of juist matte effecten zijn de keywords.

400 ———> SHAVE SPECIFICS

De kunst van het scheren is zeer persoonlijk en om deze reden én om te voldoen aan elke behoefte, hebben we producten gecreëerd voor elke voorkeur. Dit zowel voor vóór als na het scheren, met kleine details. Om de wereld van het “scheren” een unieke en speciale allure te geven.

500 ———> BEARD & MOUSTACHE SPECIFICS

Door de jaren heen, is de BAARD een symbool van onderscheid, communicatie en elegantie en heeft deze een intellectuele-aristocratische functie. Soms een beetje snobistisch. Al eeuwenlang staat de baard niet meer symbool voor de ‘wild man’. De barber is terug van weggeweest als één van de beste vrienden van de man.


Logi-Blitzz-wit

Comments are closed.