Keratine Behandeling bij Blitzz

Kerasil_BlitzzNu ook Keratine behandelingen bij Hairstyling Blitzz

De resultaten van keratine in haarproducten zijn ontdekt in Brazilië. Keratine is een lichaamseigen bouwstof, waardoor je haar geweldig zacht, pluisvrij en handelbaar wordt. En dit maandenlang, want afhankelijk van de verzorging zul je drie tot vijf maanden lang plezier hebben van de behandeling!

De behandeling

De Goldwell Kerasilk behandeling is een professionele behandeling, die uitgevoerd wordt door professionele haarstylisten. Na de behandeling kun je thuis het resultaat optimaliseren door de aftercare-producten van Goldwell Kerasilk te gebruiken. Deze producten beschermen je haar tegen schadelijke invloeden, zoals zon, zee- en chloorwater. De aftercare-lijn bestaat uit shampoo, conditioning spray, een Daily Mask en een Silk Fluid. Vraag in onze salon naar de beste oplossing voor uw haarwensen.

Van frustrerend tot fantastisch haar. Ontdek de ultieme verandering.
Kerasilk biedt de eerste individueel af te stemmen lang houdbare kerasilk service – voor haar als zijde tot vijf maanden.

Kerasilk biedt de eerste individueel af te stemmen KERATIN TREATMENT service met 100% perfecte resultaten: De juiste producten zijn essentieel om de mooiste kleurresultaten te bereiken en te behouden.

• brengt controle in onhandelbaar, pluizend haar
• vermindert krullen en slagen en egaliseert de haarstructuur
• reduceert de dagelijkse stylingtijd aanzienlijk

Kerasilk-4

Afbeelding 4 van 4


Logi-Blitzz-wit

Comments are closed.