De Vuelta 2022 start in Utrecht.

Hairstylking Blitzz Utrecht

Beste klant van Hairstyling Blitzz op 19 en 20 augustus 2022 raast de Vuelta Holanda door onze mooie provincie, en door de Stad Utrecht. Samen met gemeente, inwoners en bedrijven maken we er vóór, tijdens en na de Vuelta een sportief, gezond en duurzaam feest van voor iedereen. Er is van alles te beleven op sportief, cultureel en culinair vlak. De provincie Utrecht is een van de ‘founding partners’ van La Vuelta Holanda.

Heeft u een afspraak bij ons op 18, 19 of 20 augustus 2022 houdt u er dan rekening mee dat de bereikbaarheid van onze salon en de mogelijkheid om te parkeren naar verwachting beperkter zullen zijn.

De 77e editie van de Spaanse wielerronde  trapt op donderdagavond 18 augustus af met een ploegenpresentatie in Utrecht. Vrijdag de 19de is er een ploegentijdrit door de straten van Utrecht en een dag erna zal er een etappe dwars door onze regio gaan. De laatste dag in Nederland is de etappe Breda-Breda op zondag 21 augustus.

Een weekend lang topsport waar de wereldwijde wielerhelden door het Nederlandse landschap koersen. Met in aanloop een drie maanden lang durend activatieprogramma van evenementen en activiteiten in Utrechtse en Brabantse steden. ‘Vamos Holanda! Vamos Utrecht!’

Meer informatie over deze wielerwedstrijd en de route door onze mooie stad kunt u hier vinden

Hairstylking Blitzz Utrecht

Comments are closed.