Stichting Haarwensen en Blitzz Hairstyling.

Stichting Haarwensen

Stichting Haarwensen helpt kinderen die als gevolg van een medische behandeling of een andere oorzaak kaal zijn of worden om een pruik van echt haar te kunnen dragen, zonder dat daar kosten aan verbonden zijn voor de ouders.

Team Hairstyling-Blitzz

Het team van Hairstyling Blitzz.

Hairstyling Blitzz, werkt graag aan dit fantastische doel mee. Heb jij lang haar dat je wel zou willen afstaan, dan kun je hiervoor bij ons terecht, uitsluitend op afspraak en iedere dinsdag of donderdag.

Uw haar moet echter wel minimaal voldoen aan onderstaande criteria.

  • De lengte van het te doneren haar dient minimaal 30 cm te zijn (los gemeten vanaf de schedel in de nek, of indien u langer haar wenst over te houden, gemeten vanaf de lengte die u wilt overhouden na de donatie).
  • Alle natuurlijke haarkleuren, behalve grijs haar, zijn welkom.
  • Het haar dient zacht en soepel aan te voelen.
  • Geverfd, behandeld, geblondeerd haar of haar met “high lights” kan helaas niet worden gebruikt.

Nadat wij hebben gecontroleerd of uw haar aan bovenstaande minimale eisen voldoet maken wij met u een afspraak op een dinsdag of donderdag en gaan dan als volgt te werk;

Staarten

Uw haar voor het goede doel.

  • Wij maken 1 of meerdere staarten in uw haar
  • Wij controleren nogmaals of de lengte van deze staarten aan de minimale lengte voldoet en of er voldoende haar overblijft om een door u gewenst nieuw kapsel te kunnen realiseren.
  • Daarna knippen wij de staart(en) af en verzorgen wij de afhandeling met stichting Haarwensen
  • vervolgens knippen wij uw haar in de door u gewenste nieuwe look.  (Wilt u uw haar ook kleuren of anderszins speciaal laten behandelen dan gelden hiervoor onze reguliere tarieven)

Hairstyling Blitzz is uitsluitend iedere dinsdag en donderdag beschikbaar voor uw haar donatie. Neem wel eerst even contact met ons op voor het maken van een afspraak. Alleen haar wat door onze hairstylisten geschikt is bevonden voor donatie komt voor deze behandeling in aanmerking.

Wil je hierover meer weten, bezoek dan onze salon of bezoek de website van de stichting haarwensen op;  http://www.haarwensen.nl.


Logi-Blitzz-wit

Comments are closed.