Sluiting Hairstyling BLitzz i.v.m. het Corona virus tot 28 April 2020.

Corona Banner

Geachte klant,

Onze Rijksoverheid heeft onderstaande extra maatregelen genomen om verspreiding van het Corona (COVID-19) virus tegen te gaan. Deze maatregelen hebben uiteraard ook hun effect op ons en onze kapsalon.

Corona Virus maatregelen

Klik op deze afbeelding voor meer informatie van de overheid.

Binnen Hairstyling Blitzz zijn daarom de afgelopen periode zoveel mogelijk maatregelen genomen hieraan te kunnen voldoen, om zo de veiligheid van onze kapsters en onze klanten zoveel als mogelijk, te waarborgen.

Omdat het verzorgen van uw haar, nagels etc. onmogelijk is zonder contact tussen onze haarverzorgsters en u als klant, hebben wij helaas moeten besluiten voor uw en onze veiligheid onze kapsalon per 23 Maart 2020 tot minimaal 6 April 2020 te sluiten. Inmiddels heeft de regering besloten deze regeling te verlengen tot 28 april 2020. 

Om u toch zoveel mogelijk van dienst te blijven bieden wij de mogelijkheid, voor vragen of voor het bestellen van onze producten, min of meer open en bereikbaar te blijven. Voor vragen kunt u ons altijd bellen en mailen en voor het bestellen van producten vragen wij u eerst via e-mail (info@hairstyling-Blitzz.nl) of via telefoon op 030-2540057 uw bestelling door te geven.
U kunt vervolgens uw bestelling dan op afspraak afhalen in onze salon. Natuurlijk nemen wij hierbij de door de overheid gevraagde veiligheid en hygiƫne maatregelen streng in acht. Hierdoor is betalen alleen mogelijk met de pin pas.

Op zoek naar uw vertrouwde Haar- en/of Kleur-producten stuur ons een e-mailtje naar info@hairtyling-Blitzz.nl. 

Mocht u over de genomen maatregel nog verdere vragen hebben, stuurt u ons gerust een email op info@hairstyling-Blitzz.nl

Wij danken u voor uw begrip en wensen u en uw naasten heel veel sterkte in deze bizarre periode. Wij zien u graag weer, in goede gezondheid, terug in onze salon, nadat het virus is verslagen.

Met vriendelijke groet, Miranda van Breukelen (Eigenaresse, Hairstyling BLitzz).


Logi-Blitzz-wit

Comments are closed.