Afspraak maken bij Blitzz

Hairstylking Blitzz UtrechtMaak direct een afspraak

Het team van Hairstyling Blitzz in 2020

Ons team, van links naar rechts, Miranda, Maud, Tessa, Tara, Naomie, Simone, Nicole en Jose.

Vul hierboven uw gegevens in en maak uw afspraak.
Indien dit niet lukt, KLIK DAN HIER!! 

Bij ons bent u altijd welkom, met of zonder afspraak. Maar met een afspraak voorkomt u wachten en bent u altijd direct aan de beurt wanneer het u uitkomt. Afspreken kan altijd telefonisch op het nummer 030-2540057, maar uiteraard ook online via onze afspraakmodule.

Hiervoor dient u wel al klant bij Hairstyling blitzz te zijn en moeten wij over uw e-mail adres beschikken. Als dat zo is kunt u uw e-mail hiernaast als aanmeldnaam gebruiken. Als bestaande klant beschikt u dan mogelijk ook al over een wachtwoord.
Bent u die vergeten of heeft u nog geen wachtwoord, geen probleem, klik op de knop wachtwoord vergeten.

Door hiernaast uw gegevens in te vullen kunt u zelf tijdens onze openingstijden uw afspraak inplannen.

Indien u nog geen geregistreerde klant bij ons bent en u wel gebruik wilt maken van deze afspraken service, verzoeken wij u dat bij uw eerstvolgende bezoek aan te geven of ons een e-mail te sturen vanaf het e-mail adres wat u hiervoor wenst te gebruiken.

Bent u nog geen klant van Hairstyling Blitzz dan kunt u zich ook zelf registreren door op de link “registreren” te klikken. Om een dubbele vermelding in ons systeem te voorkomen vragen wij u alleen van deze optie gebruik te maken als u er zeker van bent dat u nog niet geregistreerd staat bij Hairstyling Blitzz.

Een afspraak maken kan 24 uur per dag via de module hiernaast, als u zich heeft geregistreerd als klant bij ons.
mocht u per e-mail een afspraak willen maken dan kan dat ook, gebruik hiervoor afspraak@hairstyling-blitzz.nl wij kunnen op uw email echter alleen reageren tijdens openingstijden dus als u niet wilt wachten gebruik dan onze on-line afspraken module.

Openingstijden Blitzz

Als u een voorkeur heeft om geholpen te worden door, specifiek, een van onze haarverzorgsters dan kunt u op de afbeelding hiernaast klikken om onze openingstijden te bekijken en wie van onze haarverzorgsters er op welk moment aanwezig zijn. Zodat u de afspraak kunt plannen als ook de door u gewenste persoon aanwezig is.

Weet u niet meer zeker welke haarverzorgster u heeft geholpen kijk dan op onze pagina “Wie zijn Wij?

Wij vertrouwen erop u met deze service van dienst te zijn!

 

Logi-Blitzz-wit

Comments are closed.