Afspraak maken bij Blitzz

Hairstylking Blitzz UtrechtMaak direct een afspraak

Team Hairstyling-Blitzz

Team Hairstyling-Blitzz

Vul hierboven uw gegevens in en maak uw afspraak.
Indien dit niet lukt, KLIK DAN HIER!! 

Bij ons bent u altijd welkom, met of zonder afspraak. Maar met een afspraak voorkomt u wachten en bent u altijd direct aan de beurt wanneer het u uitkomt. Afspreken kan altijd telefonisch op het nummer 030-2540057, maar uiteraard ook online via onze afspraakmodule.

Hiervoor dient u wel al klant bij Hairstyling blitzz te zijn en moeten wij over uw e-mail adres beschikken. Als dat zo is kunt u uw e-mail hiernaast als aanmeldnaam gebruiken. Als bestaande klant beschikt u dan mogelijk ook al over een wachtwoord.
Bent u die vergeten of heeft u nog geen wachtwoord, geen probleem, klik op de knop wachtwoord vergeten.

Door hiernaast uw gegevens in te vullen kunt u zelf tijdens onze openingstijden uw afspraak inplannen.

Indien u nog geen geregistreerde klant bij ons bent en u wel gebruik wilt maken van deze afspraken service, verzoeken wij u dat bij uw eerstvolgende bezoek aan te geven of ons een e-mail te sturen vanaf het e-mail adres wat u hiervoor wenst te gebruiken.

Bent u nog geen klant van Hairstyling Blitzz dan kunt u zich ook zelf registreren door op de link “registreren” te klikken. Om een dubbele vermelding in ons systeem te voorkomen vragen wij u alleen van deze optie gebruik te maken als u er zeker van bent dat u nog niet geregistreerd staat bij Hairstyling Blitzz.

Een afspraak maken kan 24 uur per dag via de module hiernaast, als u zich heeft geregistreerd als klant bij ons.
mocht u per e-mail een afspraak willen maken dan kan dat ook, gebruik hiervoor afspraak@hairstyling-blitzz.nl wij kunnen op uw email echter alleen reageren tijdens openingstijden dus als u niet wilt wachten gebruik dan onze on-line afspraken module.

Werktijden van onze haarstylisten

Bekijk hierboven het werkschema van onze haarstylisten.

Als u een voorkeur heeft om geholpen te worden door, specifiek, een van onze haarverzorgsters dan kunt u op de afbeelding hiernaast klikken om onze openingstijden te bekijken en wie van onze haarverzorgsters er op welk moment aanwezig zijn. Zodat u de afspraak kunt plannen als ook de door u gewenste persoon aanwezig is.

Weet u niet meer zeker welke haarverzorgster u heeft geholpen kijk dan op onze pagina “Wie zijn Wij?

Wij vertrouwen erop u met deze service van dienst te zijn!

 

Logi-Blitzz-wit

Comments are closed.